Setmana de la Movilitat Sostenible 2015

SMS

Coincidint amb la celebració de la Setmana de la Movilitat Sostenible i de forma coordinada amb TMB, Andana Central va organitzar dues noves visites a les instalacions de la L9 Nord.

L´activitat va tenir el mateix caràcter que la que es va realitzar uns mesos abans en exclusiva per els socis d´Andana Central, però oberta a tothom qui hi volgués assistir prèvia inscripció.

La visita va començar amb la trobada dels assistents al vestíbul de l’estació Can Zam. David Heredia i Joan Rosillo, Tècnics Operatius de Línies Automàtiques, i socis d’Andana Central, ens van donar la benvinguda en nom de la Gerència de línia, i ens va acompanyar a la sala de formació de Can Zam per posar-nos al dia del present i del futur de la posada en marxa del tram sud de la L9 fins l’aeroport, dels possibles modes d’explotació, número de trens, freqüències, etc… per, immediatament després, baixar a l’andana on els companys del Centre de Control de Metro ens van donar la benvinguda amb un missatge als teleindicadors de portes d’andana rere les quals ens esperava un tren a la nostra disposició que ens traslladaria a les cotxeres de Can Zam.

Un cop a les cotxeres vam poder observar la operativitat dels trens automàtics i el procediment per la presa del control manual dels trens en cas de necessitat.

Un cop finalitzada la visita a les cotxeres ens vam traslladar a l’estació Singuerlín i, de la mà altra cop d’en David Heredia i Joan Rosillo, vam poder conèixer el funcionament d’una estació totalment automatitzada. Des del funcionament de les portes d’andana i la resolució d’avaries, a la desactivació i activació automàtica d’escales mecàniques, la disponibilitat intel·ligent d’ascensors per una rotació correcte, fins la visita d’escales d’emergència i pous d’esgotament.

Agraïm als companys David Heredia i Joan Rosillo, i al personal de cotxeres per les seves explicacions i gran coneixement de la línia 9.

Aquest agraïment al fem extensiu a la Gerència de Línia 9 a la seva Gerent Olga Cerezo i els seu responsable, Joan Carles Gallego, també soci d’Andana Central.

Gràcies a tots per la vostra assistència.

Sostenibilitat1Sostenibilitat3Sostenibilitat5Sostenibilitat7Sostenibilitat9Sostenibilitat11Sostenibilitat13Sostenibilitat15Sostenibilitat17Sostenibilitat19Sostenibilitat21
Sostenibilitat2Sostenibilitat4Sostenibilitat6Sostenibilitat8Sostenibilitat10Sostenibilitat12Sostenibilitat14Sostenibilitat16Sostenibilitat18Sostenibilitat20Sostenibilitat22

Sostenibilitat24
Sostenibilitat23
Sostenibilitat25
Sostenibilitat26
Sostenibilitat27

Sostenibilitat28