Sortida Tren Històric 2016

Un altre any el tren històric de Metro (M1-M6-M8) ha assistit a la seva cita primaveral amb els ciutadans que desitjen fer un viatge en el temps.

En aquesta ocassió s’ha aprofitat l’esdeveniment per conmemorar la inauguració de la que fou la segona línia de Metro de la ciutat de Barcelona, l’embrió del que avui es la L1. Es per aixó que la Fundació TMB ha confiat en Andana Central per dur a terme dues tasques. Per una banda atendre els assistents a l´acte aclarint-los qualsevol dubte sobre la història del Ferrocarril Metropolitano (Transversal) reflexada en tot un seguit de fotografíes de gran format exposades al vestíbul de Sagrada Familia L2 i, d´altra banda, oferir una petita conferència amb l´objectiu d’explicar i contextualitzar l’origen del projecte que va fructificar en aquesta segona línia de Metro i la seva evolució fins els nostres díes.

L’acte es va desenvolupar al vestíbul principal de l’estació Sagrada Familia L2 ón s´havien distribuït les fotografíes d´època i s´havia habilitat un petit escenari desde el qual l’Alfred Puig va oferir la conferència assistit per una projecció realitzada per l’Alex Reyes (ambdós socis d’ Andana Central).

Set

Al0

Al1
Al3

Al2

De l’acompanyament dels assistents s´en van encarregar els socis David Herèdia, Ramón Massagué i Elena Bernat. en Ramón Carbó (president de l’associació) qui, a més, va atendre als mitjans de comunicació.

AC4

AC2

AC5

AC3

AC6

Tot seguit els assistents van baixar a l’andana per veure arribar el tren històric, pujar-hi, i desplaçar-se per la L2 fins l´estació Bac de Roda, per tot seguit continuar el viatge fins La Pau. Destacar que entre els viatgers n’hi havia força que van assistir caracteritzats d’època, a tots ells s’els va agraïr amb un obsequi.

Tren1

Tren3

Assist10

Assist3

Tren4

Assist8

Tren2

Tren6

Assist9

Assist4

El viatge de tornada a Sagrada Familia es va fer sense parades intermitges, i després de les fotos i els comentaris de rigor el M1-M6-M8 es va despedir de camí a les cotxeres fins la propera ocassió.